Onderstaand bericht ontvingen we van de Vereniging Groninger Dorpen, we zouden het op prijs stellen als u uw mening geeft op 3 stellingen, klik hier voor de link naar het formulier

Geachte dorpsbewoner,

Groninger Dorpen ziet de deelname aan de Dialoogtafel als een kans en een grote uitdaging om de input en belangen van alle plattelandsbewoners in te brengen in de discussie over de aardbevingen en de gaswinning.

Wij hebben de uitnodiging om deel te nemen aan de Dialoogtafel daarom met beide handen aangenomen. Het past bij onze taak als belangenbehartiger voor het platteland, maar de opdracht om namens alle plattelandsbewoners te spreken, is niet eenvoudig.

Daarom hebben wij, zoals eerder bericht, een panel in het leven geroepen waar iedere inwoner van Groningen zich voor kan aanmelden (via onze website). Van u als lid ontvangen we graag sowieso telkens uw mening. Zodoende hebben we een goed gefundeerde inbreng aan de Dialoogtafel.

Om te beginnen willen wij u nu een drietal stellingen voorleggen. Klik hier voor het formulier met de stellingen.

Het zou ons erg helpen als u de link naar het formulier met de stellingen zou verspreiden binnen uw dorp, want hoe meer respons hoe beter. Alvast bedankt!

Vereniging Groninger Dorpen

Hendrik Westerstraat 24, 9791 CT Ten Boer

Postbus 23, 9790 AA Ten Boer

Telefoonnummer: 050 306 29 00