Waar wordt er tegenwoordig nou nog gedanst?
“Vroeger…..Ja, toen werd er veel vaker gedanst.” Ik hoor het geregeld, met een zekere  mate van nostalgie in de stem. En zelf ervaar ik de schaarse mogelijkheden om te dansen (zoals gelukkig nog wel bij het Nieuwjaarsfeest in de Tiehof!) ook altijd als heerlijk en smakend naar meer.
Voordat we naar Onnen verhuisden deed ik wel eens mee met een dansvorm die ‘5 rythms’ wordt genoemd. Een vorm waarbij je dans gebruikt om jezelf door voor- en tegenspoed heen te bewegen. En ineens dacht ik: “Onnen heeft de Tiehof, met een mooie grote zaal en prima vloer, en die is op woensdagavond leeg. Zouden we daar niet vaker kunnen dansen?”
Zomaar, door de week, niet in het holst van de nacht, in je gewone kloffie, zonder opdofferij, op blote voeten als je wilt en je kunt de hele zaal gebruiken. Geen vaste pasjes, geen les, lekker je eigen ding doen. De perfecte workout, voor lichaam en ziel!
Lijkt jou dit wat?
Wij gaan gedurende drie maanden een proef doen en drie keer zo’n avond organiseren. Op woensdag 5 maart, 9 april en 14 mei. De muziek staat aan tussen 20.45 en 22.15 uur. De deur is open voor iedereen: man, vrouw, ook voor vrienden buiten Onnen.
We zullen een kleine bijdrage vragen om de zaalhuur te bekostigen. Dit wordt maximaal 5 euro. We branden zelf een cd met muziek, met verschillende soorten  dansbare muziek. Als je laat weten dat je komt willen we daar graag ook jouw twee favoriete dansnummers opzetten.
Hopelijk tot dan(s)!

Nieves Valbuena Baro en Janneke Frens-Geurts
Rsvp naar janneke@frensgeurts.com

06-272 38 270